Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-friesland.nl


  Waarzeggers te Friesland kijken in de tarotkaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Dank je wel weer Anouk. Jij kan altijd, als ik weer van die "gekke" gedachten heb, beter omschrijven hoe het echt zit. Confronterend, maar is zo en daar heb ik altijd veel aan. Nu is het wel echt tijd voor aktie.
Bedankt dat je mij altijd weer aanhoort ;).




Ervaring van Rosanne met waarzegger Anouk   Ervaring van Rosanne met waarzegger Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk, je zegt altijd tijd is niet mijn beste vriend. Nou deze keer wel. Dank je voor de begeleiding in mijn onzekerheid, tot bels.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,

Vooraleerst mijn beste wensen voor het nieuwe jaar. Na het moeilijke jaar door gebroken band met een familielid en een zware scheiding is er zoals je had voorspelt eindelijk licht aan het einde van de tunnel. De dingen die je me gezegd had die mijn pad zouden kruisen, beginnen stilaan werkelijkheid te worden.
Jij slaagt steeds de nagel op de kop. Hopelijk horen we elkaar snel nog eens.

Veel liefs E.




Ervaring van E. met waarzegger Anouk   Ervaring van E. met waarzegger Anouk   Ervaring van E. geplaatst op 8 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Aan al mijn lieve bellers een beter jaar dan 2021 met al zijn bubbels en afzonderingen door de corona.
May all your dreams come true little by little and step by step.
Dank voor jullie vertrouwen, shine bright 2022 tegemoet.




Ervaring van Anouk met waarzegger Anouk   Ervaring van Anouk met waarzegger Anouk   Ervaring van Anouk geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Goh Anouk wat ben jij goed zeg je zei een paar dagen, was iets eerder zelfs vanavond kreeg ik positieve berichten van hem ik bel je volgende week weer op om te vertellen wat er gebeurt is je bent echt waar THE BEST. liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 16 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, ik bel je nu al drie jaar en zo ongelofelijk veel dingen zijn uitgekomen. Laatst belde ik voor een huis, jij zag dingen zo gedetailleerd, gewoon erg knap. Je bent daarnaast ook altijd geduldig, maakt niet uit hoe vaak ik iets vraag, jij geeft altijd antwoord. Liefs.




Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ik kan het iedereen aanraden contact op te nemen met Anouk wanneer je te maken krijgt met twijfels en onzekerheden. Ze beschrijft heel precies wat je voelt en van daaruit reikt ze je oplossingen aan. Er zijn al heel wat dingen uitgekomen.Wat een topper.




Ervaring van Isabelle met waarzegger Anouk   Ervaring van Isabelle met waarzegger Anouk   Ervaring van Isabelle geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk, ik ken niemand die zo snel en accuraat antwoorden geeft en niet praat over wat ik helemaal niet gevraagd heb. Het is een paar maand geleden dat ik je belde en ik had de hoop al opgegeven dat wat je me vertelde zou uitkomen. Maar niets is minder waar, het is exact gegaan zoals je vertelde. Mijn oprechte dank.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Beste Anouk, het was even wachten en mijn geduld werd op de proef gesteld. Maar nu zijn je voorspellingen allemaal uitgekomen. Dank daarvoor groetjes L.




Ervaring van L met waarzegger Anouk   Ervaring van L met waarzegger Anouk   Ervaring van L geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor je mooie consult. ik belde je toen ik in het ziekenhuis lag ik had het zo moeilijk maar je hebt gelijk gehad het is allemaal goedgekomen. mijn dank is groot je hebt echt een mooie gave.




Ervaring van Wendy met waarzegger Anouk   Ervaring van Wendy met waarzegger Anouk   Ervaring van Wendy geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  THE BEST. Dat vat het zo wat samen
Steeds heeft ze gelijk. Soms hilarisch
Altijd leuke babbel.
.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anou. Wat geweldig ben je, elke keer weer als ik je aan de lijn krijg. Ik hou van jouw adviezen, je bent eerlijk en goed. bedankt daarvoor. Tot horens, Galina.




Ervaring van Galina met waarzegger Anouk   Ervaring van Galina met waarzegger Anouk   Ervaring van Galina geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, jij weet inmiddels als geen ander hoe sceptisch en kritisch ik ben en iedere keer wanneer ik je bel en jij een voorspelling doet denk ik steeds, dat kan gewoon niet, dit komt nooit uit en toch weet je mij iedere keer weer het tegendeel te bewijzen, ik sta er echt van te kijken. Man man man wat ben jij goed. Al sinds ik je bel hou je vol dat de man waar ik al zo lang contact mee heb voor mij gaat kiezen en dat dat gaandeweg duidelijk zal worden. Ik had al afstand van de man genomen en ik zei nog tegen je: nee voor mij is het nu genoeg geweest. Jij zei: dan zul je stevig in je schoenen moeten staan want hij laat je echt niet gaan, hij houdt van je en ja hoor. Wat ik voor onmogelijk hield is gebeurd. Wat je voorspelde is uitgekomen, bizar gewoon. Je bent recht door zee en eerlijk en als je iets niet ziet gebeuren zeg je het ook zoals het is en dat vind ik ontzettend fijn. Dank je wel voor alle gesprekken en voorspellingen, ik ben inmiddels een trouwe beller en ik hoop dat ik je nog heel vaak mag spreken. Kan ik ergens 10 sterren noteren? Je bent geweldig.




Ervaring van Sweety met waarzegger Anouk   Ervaring van Sweety met waarzegger Anouk   Ervaring van Sweety geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Fantastische.geweldige.lieve Anouk,ik belde je regelmatig met steeds weer de zelfde vragen.de laatste tijd wat minder omdat het altijd gaat zoals jij me vertelde.geweldig gewoon.ik hoef me dus nergens druk om te maken.je verdiend een dikke pluim en nog veel meer.liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Al jaren heb ik het geluk deze topmadam te kennen. Elke keer opnieuw heeft ze het bij het rechte eind. Met veel liefde (en soms veel geduld) staat ze voor me klaar. No nonsense, niet nodeloos tijd rekken, to the point en (het belangrijkste) wat ze zegt komt ALTIJD uit xxx.




Ervaring van Em met waarzegger Anouk   Ervaring van Em met waarzegger Anouk   Ervaring van Em geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ik bel Anouk momenteel wel erg regelmatig.
Wanneer ik erg onzeker wordt, slaagt ze er steeds in me weer een heldere blik op de zaken te krijgen. En steeds, echt altijd, loopt het zoals ze zegt dat het zal lopen. Vind haar echt top en super blij wanneer ik zie dat ze weer online is .




Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra geplaatst op 10 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Dank je wel Anouk voor jouw heldere readings, jouw advies en de schop onder mijn onzekere gat. Malika
.




Ervaring van Malika met waarzegger Anouk   Ervaring van Malika met waarzegger Anouk   Ervaring van Malika geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Hoi Anouk, soms is het eng (haha) hoe juist je alles ziet en kan vertellen. Wat ik moeilijk kon geloven daar heb je nu ook gelijk gekregen. Thx voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Jaa, Anouk. Je zag dat er iets was met een zwarte schoen met een hak, te frappant gewoon, want ik irriteerde me gister aan die schoen met hak. Ook zag je iets met een zwarte pen, klopt ook weer, want heb sinds kort een dure zwarte pen. Voorheen schreef ik altijd met blauw. Dit bewijst wel weer dat je met zuivere engelen communiceert. Merci en chapeau .




Ervaring van Kim met waarzegger Anouk   Ervaring van Kim met waarzegger Anouk   Ervaring van Kim geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,
Je zag dat er met een specifiek geen overeenkomst zou komen maar dat ze wel contact zouden leggen. Dit is precies zo uitgekomen. Heel erg knap. Ging over de luchthavens. Dankjewel .




Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,
Je zag dat er met een specifiek geen overeenkomst zou komen maar dat ze wel contact zouden leggen. Dit is precies zo uitgekomen. Heel erg knap. Ging over de luchthavens. Dankjewel .




Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Al jaren en dag sta je mij bij met raad, advies en inzichten. Hoe onwaarschijnlijk alles soms lijkt gebeuren doet het uiteindelijk ook al kan het soms jaren duren. Heb menig consulenten hier gebeld, maar jij bent veruit de beste. Bedankt voor alles.




Ervaring van D met waarzegger Anouk   Ervaring van D met waarzegger Anouk   Ervaring van D geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,

Wat een bijzondere dame ben je toch. Je voelt dingen feilloos aan, kan details geven die je onmogelijk kan weten en hebt bijzonder veel geduld. Je hebt mij de afgelopen 6 maanden door een bijzonder heftige periode heen geholpen en mij gecoacht. Je hebt altijd volgehouden dat het goed zou komen zelfs wanneer ik zelf de hoop al had opgegeven.
Dankjewel lieve Anouk. Je bent een topper.




Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk mijn enige echte steun en toeverlaat wat moet ik zonder jou, iedere keer help je me uit de branding.je bent echt de aller beste. Je hebt ook steeds weer gelijk gehad liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk je voorspelde dat er weer contact zou komen en ja hoor je had weer eens gelijk. Eerder heb je ook al gelijk gekregen met het krijgen van een nieuwe baan.
Bedankt voor jouw adviezen en de rust die je brengt. Ik vertrouw er volledig op dat alles wat je vandaag hebt voorspeld ook weer uitkomt. Lieve groetjes.




Ervaring van N met waarzegger Anouk   Ervaring van N met waarzegger Anouk   Ervaring van N geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Hey Anouk, dankjewel voor je correcte taal. Ik had het nodig om even op mijn basis terug gezet te worden. En je had gelijk toen hij thuiskwam was er geen vuiltje aan de lucht. Wat een drama voor niks haha, volgende keer bel ik eerst jou.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ik weet geeneens meer waar ik moet beginnen, alles wat Anouk doorkrijgt zowel zakelijk als prive. Klopt als een bus. De voorspellingen komen keer op keer uit. Heb veel mediums gesproken maar niemand zo goed als Anouk. Oprecht, zuiver en lief. Mega aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van A met waarzegger Anouk   Ervaring van A met waarzegger Anouk   Ervaring van A geplaatst op 25 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, ik wil je nog heel erg bedanken. Je hebt een aantal jaar geleden een voorspelling gedaan. En deze is nu uiteindelijk toch uitgekomen, ondanks dat ik er soms niet meer in geloofde en jij toch elke keer bleef zeggen dat het wel zou uitkomen. Bedankt voor je vertrouwen en juiste voorspellingen. Ik ben je heel dankbaar.
Liefs.




Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Jeetje.zo to the point. Je hebt op alle gebied gelijk gekregen. Jammer voor mij maar pluim voor jou. Dankjewel Anouk.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Weer twee voorspellingen uitgekomen van Anouk. Over twee verschillende personen. Alles wat ze zegt dat klopt gewoon. Anouk is zo zuiver in haar voorspellingen. Heel knap.




Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 5 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ik spreek je nu al enkele jaren en telkens klopt het wat je zegt. Je voorspellingen zijn telkens uitgekomen. Dank je wel voor het ZIJN. xxx en knuffels van mij.




Ervaring van NS met waarzegger Anouk   Ervaring van NS met waarzegger Anouk   Ervaring van NS geplaatst op 31 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,
Wou je nog even bedanken, je adviseerde me absoluut niet te zakken in de vraagprijs van mijn huis.
Zelfs makelaar raadde aan prijs lager te zetten maar ik besloot weer in jou te geloven. En ja hoor, al na 6 weekjes verkocht.
Je zei dat ik daarna keuzes moest omtrent nieuwe huis omdat er zich meerdere mogelijkheden zouden voordien, en ook dat gebeurde .
Zo dankbaar x tot snel
Sandra .




Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anoukkkk nu toch ook eens een gastenboek berichtje van mij. Ik spreek je nu ongeveer een jaar en de laatste tijd iets vaker en vind het altijd superfijn. Je had gelijk dat ik zou slagen, yes. Ik houd je op de hoogte over de man ;) Liefs.




Ervaring van E. met waarzegger Anouk   Ervaring van E. met waarzegger Anouk   Ervaring van E. geplaatst op 26 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Hai Anouk,

Zojuist aan jou bevestigd dat 1 van jouw voorspellingen is uitgekomen. Toen je het mij vertelde geloofde ik er niet in en dacht bij mij zelf zal toch niet. En toch is het vandaag letterlijk gebeurd. Kan het nog steeds niet geloven en wacht nu af totdat de rest ook uitkomt.

Bedankt dat je er voor me bent en zal je natuurlijk op de hoogte blijven houden.

Heel veel liefde voor jou xxx.




Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve anouk ik heb niet veel woorden enkel bedankt voor alles sedert lange tijd bedankt voor de super tips mijn vertrouwen in jou is en was terecht jij behoort tot de beste .
We komen van ver .
Ik wens je een spoedig en goed herstel .
Veel liefs x.




Ervaring van Anbeke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anbeke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anbeke geplaatst op 19 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden