Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-friesland.nl


  Waarzeggers te Friesland kijken in de tarotkaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Een loepzuiver medium. Integer en sympathiek. Oordeelt niet. Bedankt Gazali.




Ervaring van Peter  met waarzegger Gazali   Ervaring van Peter  met waarzegger Gazali   Ervaring van Peter geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Hallo Gazali,
Eerst dacht ik altijd het zal wel, en hoppa een voorspelling die uit komt. Jij bent bizar goed met je voorspellingen ik ben er van overtuigd. Het waren hele leuke gesprekken, het is heel fijn om met je te praten je bent een warm en eerlijk persoon die zijn werkt met liefde uitvoert.




Ervaring van Tamara met waarzegger Gazali   Ervaring van Tamara met waarzegger Gazali   Ervaring van Tamara geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Wat ik een goed consult heb ik van je mogen ontvangen.
Top helderziende. Bellen zou ik zeggen.

Groetjes Shanna.




Ervaring van Shanna met waarzegger Gazali   Ervaring van Shanna met waarzegger Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Hoi Gazali. Wij hebben mekaar een tijdje geleden gesproken via telefoon. Ik heb je advies ter harte genomen. Bedankt voor het fijne gesprek, ik had er heel veel aan.




Ervaring van Dian met waarzegger Gazali   Ervaring van Dian met waarzegger Gazali   Ervaring van Dian geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali

Jij ben TOP.
Het is gebeurd zoals jij hebt voorspeld. jij wist zoveel te vertellen - alles klopt. Dank je wel.




Ervaring van Jean met waarzegger Gazali   Ervaring van Jean met waarzegger Gazali   Ervaring van Jean geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Het was een goede reading. ik voel mij op en top geholpen. Gazali is duidelijk, betrouwbaar geeft goed advies, heeft humor, en is giga begaafd. Wat bof ik toch, dat ik jouw hier heb mogen ontdekken.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Gazali   Ervaring van Sabrina met waarzegger Gazali   Ervaring van Sabrina geplaatst op 24 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  En ja hoor, vannacht een berichtje ontvangen. Ik laat het je weten als ik die job binnen heb. Wat ben je goed.




Ervaring van Merlijn met waarzegger Gazali   Ervaring van Merlijn met waarzegger Gazali   Ervaring van Merlijn geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali

Ik spreek je al jaren tot de dag van vandaag is alles uitgekomen. Je geeft mij ontzettend veel rust en een positieve kijk in het leven. Je verwoord alles zoals ik dat voel, en door de jaren heen ben ik een grote fan van jou geworden. Bedankt voor al het goede hulp en tot snel.




Ervaring van Lies met waarzegger Gazali   Ervaring van Lies met waarzegger Gazali   Ervaring van Lies geplaatst op 11 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali,

Ik heb met jou altijd hele fijne gesprekken.
Je bent een geweldig persoon waar ik me bij thuis voel.
Je voorziet van goede adviezen,
door jou krijg ik zoveel meer inzichten.
En wat je over E zei, dat is uitgekomen,
dat heb je heel goed gezien.
Engel je zult mij altijd terug horen.




Ervaring van Es met waarzegger Gazali   Ervaring van Es met waarzegger Gazali   Ervaring van Es geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Was weer blij je gesproken te hebben. je geeft me altijd rust en duidelijkheid. Je hebt mij in me kracht gezet, dit had ik even nodig.
Tot gauw weer.




Ervaring van Mel met waarzegger Gazali   Ervaring van Mel met waarzegger Gazali   Ervaring van Mel geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is net een medicijn, engel bedankt voor alles en tot snel.




Ervaring van Maria met waarzegger Gazali   Ervaring van Maria met waarzegger Gazali   Ervaring van Maria geplaatst op 4 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is helder, duidelijk, heel goed in het omschrijven van dingen die er spelen en ontzettend fijn om mee te praten.




Ervaring van Brenda met waarzegger Gazali   Ervaring van Brenda met waarzegger Gazali   Ervaring van Brenda geplaatst op 1 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali wist alle zaken goed te benoemen, echt een eye opener. Had nog uren met hem willen kletsen sorry belminuten waren op, maar bel hem zeker weer terug wat een aanwinst.




Ervaring van Miek met waarzegger Gazali   Ervaring van Miek met waarzegger Gazali   Ervaring van Miek geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali, U reading over mijn liefdesleven, wow alles klopte, ook over mijn werk bracht u alles goed in kaart.
U ben eerlijk, zuiver en ik ben ontzettend goed geadviseerd.
Liefs van Stef.




Ervaring van Stef met waarzegger Gazali   Ervaring van Stef met waarzegger Gazali   Ervaring van Stef geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali kan dingen heel goed aan voelen met een enorme zuiverheid en precisie gaat hij te werk.
Top medium en hoop dat ik u nog vaker mag spreken.




Ervaring van Ellie met waarzegger Gazali   Ervaring van Ellie met waarzegger Gazali   Ervaring van Ellie geplaatst op 11 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, ik spreek je regelmatig en wil je bedanken voor je mooie readings soms denk ik dat het toch niet kan en vrij daarna komt het uit. Mijn dank is groot en tot snel.




Ervaring van Femke met waarzegger Gazali   Ervaring van Femke met waarzegger Gazali   Ervaring van Femke geplaatst op 2 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Heb een paar reviews gelezen was overtuigd om jou te bellen
en zal in de toekomst jou veel vaker bellen. Het was het zeker de moeite waard, wat een aardige geduldige lieve man.




Ervaring van anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is een medium van goud.
Zijn energie, zijn stem en zijn bijzondere gave zijn hemels. Tot nu toe heeft hij gelijk en zijn voorspellingen komen keer op keer uit. Ik wacht nog op 2 voorspellingen daar heb ik heel veel vertrouwen in.
Tot bels.




Ervaring van Sharon met waarzegger Gazali   Ervaring van Sharon met waarzegger Gazali   Ervaring van Sharon geplaatst op 20 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik kan zo goed met jou praten al jaren echt over alles. Je bent heel duidelijk en helder. Je weet precies waar je het over hebt en durft alles eerlijk te zeggen zonder dat je rond de pot draait. Door jou krijg ik meer inzichten de waarheid is soms minder leuk ik waardeer het enorm je bent een top persoon voor mij de beste je hoort me zeker weer.
X Chantal.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gazali   Ervaring van Chantal met waarzegger Gazali   Ervaring van Chantal geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali
Hoe vaak ik je ook bel je geeft me altijd de kracht om deze tijd door te komen.
Vorige week heb jij een voorspelling gedaan en het is gisteren uitgekomen. Jij bent heel goed met wat je voelt en ziet.
Ik ben oprecht dankbaar voor jou steun en inzichten.




Ervaring van Birgit met waarzegger Gazali   Ervaring van Birgit met waarzegger Gazali   Ervaring van Birgit geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Je sloeg meteen de spijker op de kop, je kan heel goed invoelen.
Het was een hele prestatie, ik voel me een stuk beter na het consult. Super bedankt en tot de volgende.




Ervaring van Bar met waarzegger Gazali   Ervaring van Bar met waarzegger Gazali   Ervaring van Bar geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Dit was nieuw voor mij, nooit eerder gedaan. goed duidelijk consult. voor herhaling.
Anja.




Ervaring van Anja met waarzegger Gazali   Ervaring van Anja met waarzegger Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Zeer tevreden over het gesprek, kon na 1 vraag al veel vertellen. Vind je heel goed. Dank je wel. Groetjes K.




Ervaring van K met waarzegger Gazali   Ervaring van K met waarzegger Gazali   Ervaring van K geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik wil je via deze weg bedanken
voor je hulp en voor je zuivere readings van de afgelopen tijd.
Je voorspelling is uitgekomen zoals je het eerder had voorspeld. Je bent heel duidelijk, alles kloppend tot in de details.
Zeker een aanrader.




Ervaring van Sofie met waarzegger Gazali   Ervaring van Sofie met waarzegger Gazali   Ervaring van Sofie geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali je bent een topper. Bedankt voor je ware antwoorden heb altijd fijne gesprekken met jou. De liefde en steun die je geeft is heel bijzonder tot gauw.
Dikke knuffel van C.




Ervaring van C met waarzegger Gazali   Ervaring van C met waarzegger Gazali   Ervaring van C geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik heb al een paar keer gebeld met Gazali, zonder al te veel woorden te hebben omschreven wist hij een persoon te omschrijven waarvan ik wat meer duidelijkheid over wilde hebben. Ik hoop oprecht dat M eindelijk wat knopen gaat doorhakken en de uiteindelijke keuzes gaat maken. Als het voorbestemd is, komt alles op zijn pootjes terecht.

NL- Amerika.




Ervaring van Carmen met waarzegger Gazali   Ervaring van Carmen met waarzegger Gazali   Ervaring van Carmen geplaatst op 1 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, dank je wel voor de geruststelling (ivm mijn broertje). Je bent geduldig en hebt dingen benoemd die gewoon waar zijn.
Ik heb je vaker gesproken en jouw voorspellingen komen uit.
Tot een volgende keer.
Groetjes, S.




Ervaring van Sher met waarzegger Gazali   Ervaring van Sher met waarzegger Gazali   Ervaring van Sher geplaatst op 25 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is een fantastische medium, hoe je het voorspelt dat is een raadsel maar je doet het echt goed. Ik stelde je 1 vraag en je zat er meteen boven op. Het is een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Leyla met waarzegger Gazali   Ervaring van Leyla met waarzegger Gazali   Ervaring van Leyla geplaatst op 23 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik heb Gazali vandaag voor het eerst gesproken. Hele fijne energie, en was enorm on point. Dankjewel nogmaals.




Ervaring van M. met waarzegger Gazali   Ervaring van M. met waarzegger Gazali   Ervaring van M. geplaatst op 19 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Wow, hoe hij dat doet weet ik niet, maar alles klopte tot op de puntjes met wat hij allemaal heeft gezegd.




Ervaring van Raj met waarzegger Gazali   Ervaring van Raj met waarzegger Gazali   Ervaring van Raj geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Hoi lieve Gazali langs deze weg wil ik je bedanken want jou voorspelling is onlangs uitgekomen had het eerlijk gezegd niet verwacht maar toch heb je gelijk. Ik heb alle vetrouwen in je dank voor je hulp en inzichten.

liefs van Annemarie.




Ervaring van Anne met waarzegger Gazali   Ervaring van Anne met waarzegger Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 2 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Jouw adviezen en inzichten zijn helder en duidelijk je bent een enorme troost geweest in mijn moeilijke dagen. Door jou heb ik mijn huwelijk kunnen redden daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader.

Groetjes tot bels Natalie.




Ervaring van Natalie met waarzegger Gazali   Ervaring van Natalie met waarzegger Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik bel Gazali al jaren x op x komen zijn voorspellingen uit het is een kanjer in zijn vak heb dit x weer het volste vertrouwen
dank voor alles.




Ervaring van Anne met waarzegger Gazali   Ervaring van Anne met waarzegger Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve lieve Gazali wil je bedanken voor al je hulp en de mooie gesprekken van de afgelopen jaren. Ik wens jou een fantastisch 2022 tot volgend jaar.
Liefs Marianne.




Ervaring van Marianne met waarzegger Gazali   Ervaring van Marianne met waarzegger Gazali   Ervaring van Marianne geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden