Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-friesland.nl


  Waarzeggers te Friesland kijken in de tarotkaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online waarzeggers uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve vrouw, geeft geduldig antwoord op alle vragen. Vond het zo lief dat ze op het laatste moment toch even voor mij ging kijken. Kon u net niet bedanken.




Ervaring van S met waarzegger Karine   Ervaring van S met waarzegger Karine   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Wat ben jij goeeeed. Een aanrader van formaat.
.




Ervaring van Lydia met waarzegger Stephanie   Ervaring van Lydia met waarzegger Stephanie   Ervaring van Lydia geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Dankjewel voor uw Reading was Top.




Ervaring van A met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van A met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van A geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Beste Desteny, Fijn dat je terug bent. Mooie reading gehad . Indrukwekkend dat je direct doorkreeg wat die slechte persoon rondom mij allemaal veroorzaakt had. Ben heel blij te horen dat er nu een oplossing komt desondanks het allemaal nu nog wat onduidelijk is. Groeten, T.




Ervaring van Thierry met waarzegger Desteny   Ervaring van Thierry met waarzegger Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rashieda
  Ervaring met waarzegger Rashieda
  Lieve Rashieda,
Heel veel dank voor het fijne gesprek dat
ik gisteren met je had.
Hartelijke groeten van Marianne.




Ervaring van Marianne met waarzegger Rashieda   Ervaring van Marianne met waarzegger Rashieda   Ervaring van Marianne geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Esterella,
Heel even dacht ik dat u er helemaal naast zat.
Maar daar u bleef zeggen over die man, kon ik pas alles plaatsen. Heb geen woorden om te zeggen hoe goed u bent.
Bedankt voor alles. U bent echt goed en zo lieve dame. Liefs L.L.




Ervaring van L.L. met waarzegger Esterella   Ervaring van L.L. met waarzegger Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Wat een lieve dame met zo'n lieve stem. Tineke, je zag het helemaal zoals het is. Hopelijk komt alles binnenkort uit, eentje is al uitgekomen. Niet voor niets dat Tineke altijd bezet is. Ze is meer dan haar sterren waard.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tineke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Zeer toffe dame . aan de hand van een foto en een naam wist ze me direct alles te vertellen , zonder dat ik ook maar 1 woord zei, het was alsof ik haar al Jaren kende , terwijl ik haar voor de eerst aan de lijn had ,een echt aanrader ,zeker zijn geld waard .




Ervaring van An met waarzegger Shania   Ervaring van An met waarzegger Shania   Ervaring van An geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Cristelle ik wil je bedanken voor al je warme woorden en steun in al die tijd die ik je al spreek. door je wijze raad en je lieve stem hebben me al door zware periodes geholpen en ook je voorspellingen die uitkomen. je ziet het allemaal echt zuiver dank je Marie.




Ervaring van Marie met waarzegger Christelle   Ervaring van Marie met waarzegger Christelle   Ervaring van Marie geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Super lieve dame , ze voelde de dingen meteen aan zoals ze waren , toppie , dank je wel Desteny.




Ervaring van An met waarzegger Desteny   Ervaring van An met waarzegger Desteny   Ervaring van An geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Hi Nima. Hhhh wederom een voorspelling van je uitgekomen. Tot gauw weer en you are the best. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Alex
  Ervaring met waarzegger Alex
  Beste Alex,

Ik heb je vandaag gesproken. En wat kan je de situatie ontzettend goed aanvoelen en mensen heel goed omschrijven. Echt super knap. Je bent ook heel fijn om mee te kunnen praten.

Dankjewel. En ik zal nog wel eens van me laten horen.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Alex   Ervaring van Karin met waarzegger Alex   Ervaring van Karin geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.




Ervaring van Farida met waarzegger Dirk   Ervaring van Farida met waarzegger Dirk   Ervaring van Farida geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Krisha
  Ervaring met waarzegger Krisha
  Dank je wel, je zag duidelijke verschillende punten die zich al afspeelden zonder dat je iets kon weten, welkom op de lijn een meerwaarde, veel succes een collega.




Ervaring van Rita met waarzegger Krisha   Ervaring van Rita met waarzegger Krisha   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Beste Amber.

Wij hebben elkaar vaak gesproken.
Uw voorspellingen komen heel vaak overeen met de realiteit.
Soms bespreekt u zaken die ik u niet verteld hebt maar u brengt deze naar voren waarbij ik het gevoel heb de juiste medium te spreken.


Paul.




Ervaring van Paul met waarzegger Amber   Ervaring van Paul met waarzegger Amber   Ervaring van Paul geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Jeetje Sanne je had gelijk, dank je voor je mooie reading en advies. Werkelijk ongelofelijk xxxxx.




Ervaring van Samira met waarzegger Sanne   Ervaring van Samira met waarzegger Sanne   Ervaring van Samira geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Bedankt voor je heldere inzichten. Je weet alles zo puur en duidelijk uit te leggen waarom het zo gebeurd en wat ik kan verwachten. Tot nu toe is alles nog precies zo gegaan als je mij voorspeld had. Ik heb ook nu weer het volledige vertrouwen in je en kan rustig gaan slapen. Dank je wel.




Ervaring van Monica met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Monica met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Monica geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met waarzegger Olga   Ervaring van Angela met waarzegger Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Ik bel u iets langer dan een jaar en uiteindelijk heb ik mijn antwoord(u weet wel). Hij was allang met andere mensen bezig, maar ik herkende de signalen niet. Bedankt xx.




Ervaring van Voetbal met waarzegger Cassandra   Ervaring van Voetbal met waarzegger Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Sara, mijn tijd was om. Heb jou niet kunnen bedanken. Bij deze hartelijk bedankt jij bevestigde mijn gevoel en ook kwam jij zelf tot de situatie heel goed gezien x .




Ervaring van V. met waarzegger Sara   Ervaring van V. met waarzegger Sara   Ervaring van V. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Heel fijn gesprek gehad, super lieve dame. Ben heel benieuwd hoe alles gaat lopen voor mij in de liefde, maar ben ervan overtuigd dat jij het goed zag. Je zei dingen die ik zeker kon herkennen.




Ervaring van S. met waarzegger Tabitha   Ervaring van S. met waarzegger Tabitha   Ervaring van S. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Valentine
  Ervaring met waarzegger Valentine
  Valentine is een super zuiver medium en bijzonder goed in haar boodschappen, wil je een prachtig zuiver consult bel haar.
Dank je wel Valentine.




Ervaring van anoniem met waarzegger Valentine   Ervaring van anoniem met waarzegger Valentine   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Al een paar keer heb ik met haar deze pittige dame gebeld.
Elke keer wanneer ik haar spreek voel ik mij opgelucht en weer krachtig. Dit doordat ze straight en correct is. Ze draait er niet om heen en schuift ook niks onder stoelen en banken. Zegt gewoon waar het opslaat. Ze geeft je inzichten en tips om je battle te overwinnen.

Kortom een vrouw waar je terecht kan voor een straight en eerlijke oprechte legging.

Xoxo Tash .




Ervaring van T met waarzegger Tabitha   Ervaring van T met waarzegger Tabitha   Ervaring van T geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Superbedankt voor uw geruststelling Sissy,

Voel me idd nu wel heel rustig en ook goed om te weten wat de toekomsvooruitzichten op korte termijn zijn,.
U hield mij ook niet onnodig aan de lijn, maar gaf duidelijke antwoorden.
Ik raad iedereen aan om u te contacten.

Nogmaals hartelijk dank Sissy,
Een grote knuffel van mij,

R.




Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John. Een lief, oprecht en geduldig man.
Altijd een luisterend oor, niet langdradig.
Bel hem al jaren en tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen. U bent de beste voor mij, John. God bless.




Ervaring van Sonja met waarzegger John   Ervaring van Sonja met waarzegger John   Ervaring van Sonja geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  lieve olga, jij bent geweldig, alles wat je zegt is de nagel op de kop, zo recht toe zo recht aan, zo eerlijk en betrouwbaar. Bedankt voor het fijn gesprek lieverd, tot de volgende keer liefs carine.




Ervaring van carine met waarzegger Olga   Ervaring van carine met waarzegger Olga   Ervaring van carine geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rin
  Ervaring met waarzegger Rin
  Hey Rin

Je heb me goed geholpen, vandaar dat je een vijf krijgt er zijn dingen uit gekomen zoals gebeld worden heel goed en sorry dat ik opdringerig werd ik ga je terug bellen thx.




Ervaring van m h met waarzegger Rin   Ervaring van m h met waarzegger Rin   Ervaring van m h geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mathilda
  Ervaring met waarzegger Mathilda
  Mathilda is een zeer goed medium
Kan super invoelen . Ik spreek haar regelmatig . Dankjewel Mathilde ik houd je op de hoogte . Liefs i.




Ervaring van I met waarzegger Mathilda   Ervaring van I met waarzegger Mathilda   Ervaring van I geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Carola is voor mij de beste. Ze praat me niet naar de mond, met wie ik heerlijk eerlijke gesprekken kan hebben en die er het meest op zit. Dank je lieve Carola. Het is altijd weer fijn met jou te praten en je geeft me telkens weer moed.Ik hoop dat je gelijk krijgt. Liefs.




Ervaring van Hannah met waarzegger Carola   Ervaring van Hannah met waarzegger Carola   Ervaring van Hannah geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stientje
  Ervaring met waarzegger Stientje
  Geweldig gesprek gehad met jou. Je voelt het goed aan, en weet het prima te omschrijven. Dankjewel voor je duidelijkheid.




Ervaring van Anonie met waarzegger Stientje   Ervaring van Anonie met waarzegger Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  O My God het was de moeite waard om in contact te komen met deze engel. Alles wat je zij viel op zijn plek alleen ik moet geloven in mijn zelf en aangeven ik verdiend het beste en dat ga ik zeker doen. Bedankt voor alles lieve engel en hou jouw zeker op de hoogte. P.S. goed op jouw zelf echt een mooi Reading en Positief.

One Love Angela xxx.




Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Serena4gen
  Ervaring met waarzegger Serena4gen
  Een mooi en fijn gesprek met serena4gen gehad.
En een mooie voorspelling gehad wacht nu rustig af. positief gevoel over groetjes a.




Ervaring van Anne met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Anne met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Anne geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is snel duidelijk. geeft direct antwoord op al je vragen, houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  1 Woord een top dame, positief en eerlijk ben benieuwd wie geduld heeft wordt extra beloond ik hou je op de hoogte.

Echt een aanrader.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden